Altea aposta pel cicloturisme com a via de desestacionalització

El Director General de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, ha visitat este matí les instal·lacions que l’hotel Cap Negret d’Altea té perfectament adaptades per acollir equips de ciclisme. Un tipus de turisme esportiu pel qual ha optat l’establiment, que contribueix a la desestacionalització del turisme a la zona i que compta amb el suport institucional. En el transcurs de la visita, Campos ha estat acompanyat per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; l’edil de Turisme, Xelo González i el regidor d’Esports, Pere Barber, entre d’altres, a més de la direcció de l’hotel.

Segons ha declarat Campos, “per Turisme Comunitat Valenciana és un honor acompanyar i recolzar el treball que està fent el sector, com l’hotel Cap Negret, que demostra que el cicloturisme és un subproducte del turisme esportiu on podem ser també competitius perquè tenim clima, infraestructures i sobretot perquè tenim hotels que han sabut adaptar-se a les necessitats d’este sector amb inversions importants que fan que la CV destaque també per la qualitat del seu sector hoteler, especialment dirigit a equips ciclistes, però també a turistes individuals que ens fan crear nous mercats”.

A més, el director general de Turisme ha manifestat el compromís de la Generalitat amb empreses i destinacions que trien el turisme esportiu com a tendència turística; “en este sentit el nostre compromís amb l’hotel Cap Negret, amb Altea i amb els municipis que volen treballar este producte, reforçant-lo i contactant-lo amb els touroperadors per enfortir esta línia”.

En el transcurs de la visita a les instal·lacions, la directora de l’hotel Cap Negret, Amparo García ha explicat que a hores d’ara l’hotel té allotjat a l’equip Bahrain Mclaren; “probablement el millor equip del món després que McLaren apostara per ell i el que fem des de l’hotel és estar a l’altura d’estos equips, col·laborant amb ells en les rutes; aconsellant on poden passar el seu temps lliure i convidant-los a que coneguen esta zona i tot el que podem oferir-los”.

“Teníem que donar-li un valor a Altea i a l’establiment i l’única manera que teníem per desestacionalitzar el turisme en els mesos de novembre, desembre, gener i febrer era buscar un turisme que en estes dates es meneje i aquest turisme, procedent de nord d’Europa, era el de ciclisme i no vam dubtar en fer una inversió econòmica molt important en les instal·lacions, anar a buscar-los i oferir-los tot el que hem preparat per a ells”. Explica Amparo García qui ha citat alguns dels equips més importants que han passat per l’hotel Cap Negret i altres que ja tenen la seua reserva formalitzada i en breu ocuparan les seues instal·lacions.

Per la seua banda, l’alcalde, Jaume Llinares, ha manifestat sentir-se “satisfet i sorprès del que estan fent en el camp del ciclisme, tant des de l’hotel Cap Negret, com des de Turisme Comunitat Valenciana, per desestacionalitzar el turisme i buscar un turisme de qualitat diferenciat que demane uns espais com els que oferim en esta comarca i sobretot a Altea amb les seues instal·lacions hoteleres de qualitat, com l’Hotel Cap Negret, que s’ha adaptat a les noves vies de negoci”.

Llinares ha agraït al director general de Turisme “el seu suport a tota la feina que es fa a Altea des de la Regidoria de Turisme i també a l’empresa privada, que és important compte amb el suport de les institucions”. L’Alcalde ha donat l’enhorabona a l’hotel Cap Negret “pel seu encert a l’hora d’obrir nous camps que puguen generar negoci i potenciar un turisme diferenciat de qualitat i desestacionalitzat”.

“Altea, des de fa molts anys, ha optat per explotar la línia de la qualitat i desestacionalització. Crec que ha millorat molt en els últims anys la capacitat de generar este turisme”; ha afegit Jaume Llinares, que ha conclòs remarcant que “Altea, per les seues múltiples qualitats té un turisme potent en determinades èpoques, però cal potenciar el turisme a l’hivern i crec que les línies que s’estan seguint són les encertades i s’està aconseguint”.

Finalitzada la visita a les instal·lacions, la comitiva, ha departit amb els responsables del Bahrain Mclaren i alguns dels seus corredors, com Mikel Landa i Ivan Cortina, els que han coincidit a ressaltar les magnífiques qualitats de la zona per practicar ciclisme; així com les atencions que estan rebent per part de l’hotel i el seu personal.

CAS

Altea apuesta por el cicloturismo como vía de desestacionalización

El Director General de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, ha visitado esta mañana las instalaciones que el hotel Cap Negret de Altea tiene perfectamente adaptadas para acoger equipos de ciclismo. Un tipo de turismo deportivo por el que ha optado el establecimiento, que contribuye a la desestacionalización del turismo en la zona y que cuenta con el soporte institucional. En el transcurso de la visita, Campos ha estado acompañado por el alcalde de Altea, Jaume Llinares; la edil de Turismo, Xelo González y el concejal de Deportes, Pere Barber, entre otros, además de la dirección del hotel.

Según ha declarado Campos, “para Turisme Comunitat Valenciana es un honor acompañar y respaldar el trabajo que está haciendo el sector, como el hotel Cap Negret, que demuestra que el cicloturismo es un subproducto del turismo deportivo donde podemos ser también competitivos porque tenemos clima, infraestructuras y sobre todo porque tenemos hoteles que han sabido adaptarse a las necesidades de este sector con inversiones importantes que hacen que la CV destaque también por la calidad de su sector hotelero, especialmente dirigido a equipos ciclistas, pero también a turistas individuales que nos hacen crear nuevos mercados”.

Además, el Director General de Turismo ha manifestado el compromiso de la Generalitat con empresas y destinos que eligen el turismo deportivo como tendencia turística; “en este sentido nuestro compromiso con el hotel Cap Negret, con Altea y con los municipios que quieren trabajar este producto, reforzándolo y contactando con los touroperadores para fortalecer esta línea”.

En el transcurso de la visita a las instalaciones, la directora del hotel Cap Negret, Amparo García ha explicado que en estos momentos el hotel tiene alojado al equipo Bahrain Mclaren; “probablemente el mejor equipo del mundo después de que MClaren apostara por el equipo y lo que hacemos desde el hotel es estar a la altura de estos equipos, colaborando con ellos en las rutas; aconsejándoles dónde pueden pasar su tiempo libre e invitándoles a que conozcan esta zona y todo lo mucho que podemos ofrecerlos”.

“Teníamos que darle un valor a Altea y al estableciminto y la única manera que teníamos para desestacionalizar el turismo en los meses de noviembre, diciembre, enero y febrero era buscar un turismo que en estas fechas se mueva y ese turismo, procedente del norte de Europa, era el de ciclismo y no dudamos en hacer una inversión económica muy importante en las instalaciones, ir a buscarles y ofrecerles todo lo que hemos preparado para ellos”. Explica Amparo García quien ha citado algunos de los equipos más importantes que han pasado por el hotel Cap Negret y otros que ya tienen su reserva formalizada y en breve ocuparán sus instalaciones.
Por su parte, el alcalde, Jaume Llinares ha manifestado sentirse “satisfecho y sorprendido de lo que están haciendo en el campo del ciclismo, tanto desde el hotel Cap Negret, como desde Turisme Comunitat Valenciana, para desestacionalizar el turismo y buscar un turismo de calidad diferenciado que demande unos espacios como los que ofrecemos en esta comarca y sobre todo en Altea con sus instalaciones hoteleras de calidad, como el Hotel Cap Negret, que se ha adaptado a las nuevas vías de negocio”.

Llinares ha agradecido al Director General de Turismo “su soporte a todo el trabajo que se hace en Altea desde la concejalía de Turismo y también a la empresa privada, que es importante cuente con el respaldo de las instituciones”. El Alcalde ha dado la enhorabuena al hotel Cap Negret “por su acierto a la hora de abrir nuevos campos que puedan generar negocio y potenciar un turismo diferenciado de calidad y desestacionalizado”.

“Altea, desde hace muchos años, ha optado por explotar la línea de la calidad y desestacionalización. Creo que ha mejorado mucho en los últimos años la capacidad de generar ese turismo”; ha añadido Jaume Llinares, quien ha concluido remarcando que “Altea, por su múltiples cualidades tiene un turismo potente en determinadas épocas, pero hay que potenciar el turismo en el invierno y creo que las líneas que se están siguiendo son las acertadas y se está consiguiendo”.

Finalizada la visita a las instalaciones, la comitiva, ha departido con los responsables del Bahrain Mclaren y algunos de sus corredores, como Mikel Landa e Ivan Cortina, quienes han coincidido en resaltar las magníficas cualidades de la zona para practicar ciclismo; así como las atenciones que están recibiendo por parte del hotel y su personal.

Deja un comentario

Noticias de última hora

La música de las bandas de Benidorm vuelve a sonar en los ‘Concerts d’Estiu’

Se cancela las Fiestas de l’Abir por consecuencia de la pandemia del Covid-19

ÉXITO DE LOS EQUIPOS SERVIGROUP EN LAS FINALES AUTONÓMICAS DE VOLEYPLAYA

Pixelteam renueva una temporada más como colaborador del BM Benidorm

Ahora San Vicente del Raspeig: El grupo Galera sigue creando empleo en la Comunidad Valenciana

Benidorm.- La AEDL ultima los perfiles laborales que se solicitarán para el programa de empleo EMCORP

La Nucia amplía su campaña «Contra la Violencia de Género» a Centros de Salud y Farmacias

Bora Barry y Tavares: primeros fichajes del CF La Nucía

Benidorm.- El PSOE exige que se publiquen los perfiles laborales que busca el Ayto para contratar desempleados con los fondos EMCORP de la Generalitat

L’Alfàs solicita la suspensión del procedimiento de evaluación ambiental del PGOU