À Punt Mèdia tindrà un premi a la secció oficial del festival de curtmetratges Skyline de Benidorm

À Punt atorgarà el premi al millor curtmetratge valencià dins el “Skyline film festival” que se celebrarà a Benidorm del 21 al 29 de març. L’espai públic de comunicació ha signat hui al Centre de Producció de Programes de Burjassot un conveni amb els responsables del festival de curtmetratges. À Punt serà mitjà oficial de la quarta edició d’aquest festival.
En la signatura del conveni han participat la directora general d’À Punt, Empar Marco, Beatriz Hernández i Fran Moral, directora i productor respectivament, del Skyline Film Festival. És el primer conveni que l’espai públic de comunicació signa en un festival de curtmetratges. Prèviament, ha arribat a acords semblants amb festival com la Mostra de València, Docs València, la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM).
Aquest conveni cal entendre’l dins l’estratègia d’À Punt d’apropar-se i col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen a tot el territori valencià. Ajudar a la revitalització del sector és, de fet, un dels objectius de l’espai públic de comunicació.
El conveni permetrà que À Punt estiga ben present al festival i que informe sobre els moments més destacats d’aquest cita cinematogràfica, sempre amb un criteri periodístic, tant als espais informatius com als programes de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.
Dins l’estratègia de donar visibilitat a l’audiovisual valencià, la televisió pública emet des del passat mes de setembre, el programa Filem curt, al voltant del món del curtmetratge, impulsat per professionals d’À Punt. Es tracta d’un programa setmanal i transmèdia que cada diumenge a la nit apropa als televidents a curts fets a la Comunitat Valenciana.

Únete a otros 18.402 suscriptores

Noticias de última hora

Benidorm viste el Paseo de Poniente con la obra de Roberto Alcaraz

Benidorm bonifica el precio de las hamacas a quienes consuman en comercios, restaurantes y cafeterías

Cs reivindica en el Congreso de los Diputados la ejecución de la nueva comisaría de la Policía Nacional de Benidorm

Ya se puede visualizar el nuevo acceso a l’Albir

Benidorm.- Denuncian que todavía no se han resuelto el 50 por ciento de las ayudas a las familias por el coronavirus

El Benidorm Palace obtiene un distintivo sanitario internacional

Terminada la estructura que soportará la cubierta de la pista multideporte de l’Alfàs

Charla en la Casa de Cultura dirigida a británicos que todavía no han regularizado su situación ante el Bréxit

La playa de l’Albir acoge el sábado el espectáculo de magia ‘Estiu Festiu’

Las playas de Benidorm alcanzan su primer millón de usuarios